BENVINGUTS

Contactar       Mapa web       Política de Privacitat      

Notícies »

La Vila

informació general

on som

el municipi

Ajuntament

composició

serveis municipals

normes municipals

enllaços

Associacions

Agricultura i Ramaderia

Urbanisme

planif. urbanística

Cultura

entitats

setmana cultural

Festes

Joventut

Esports

Ensenyament

Tauler d'Anuncis

plens

Perfil Contractant

licitacions en curs

adjudicacions

Cartografia digital

visor municipal

 > Joventut >

Joventut


Des del Consell Comarcal es va promoure incentivar als joves del municipi a través de diferents activitats coordinades per un tècnic de joventut.

Això va derivar en la redacció d'un Pla Local de Joventut "Fem Soses" durant la temporada 2008/09, on es detallava un seguit d'activitats, les quals es van organitzar entre l'Associació de Joves i Comissió de Festes adreçades al jovent del nostre municipi.

La intenció d'aquest Pla, era aglutinar i organitzar totes les actuacions que, tant des de l'Ajuntament com des d'altres entitats que actuïn en el territori.

Algunes de les activitats que formen part d'aquest projecte, són per exemple: Curs de cuina, curs de cocktels, etc.

Associació de Joves

L'Associació de Joves sorgeix l'any 1995 per part de la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament i un grup de joves del poble amb inquietuds i ganes de treballar. No esdevé, però associació de ple dret fins el 12 de juliol de 1996, en què es redacten els estatuts. Des de llavors passà a ser un organisme totalment autònom.

La finalitat de l'Associació és promoure la relació entre els joves i programar i dur a terme activitats de tipus recreatiu i cultural, col·laborant també amb totes les iniciatives que afectin el món juvenil.

Actualment la formen uns 300 socis aproximadament, nombre que es veu incrementat any rere any, ja que es va iniciar amb 88 socis.

Entre les activitats que es duen a terme, podem destacar les següents: Xerrades, conferències i col·loquis, cursos de fotografia i revelatge, tast de vins, espeleologia, cursos de cuina i de cocktels, sortides a esquiar, el sopar anual de germanor, organització de la revetlla de sant Joan i la castanyada, i el tradicional torneig de botifarra per la festa major de gener etc.

Cada 2 anys, al tradicional sopar del jovent, que es realitza cada any a finals de novembre es fan eleccions per renovar la meitat de la junta.

Comissió de Festes

La Comissió de Festes, és un grup de joves que, juntament amb la regidoria de festes i cultura, s'encarrega d'organitzar l'agenda de les activitats de les festes majors, la decoració i la barra de la revetlla de Fi d'Any i de la cavalcada dels Reis Mags.

Cada any, després de la cavalcada, és fa el sopar tradicional amb tots els membres i participants, i s'aprofita per fer la despedida dels membres més veterans per donar pas, als nous membres que formaran part de la Comissió.

A diferencia de l'Associació, no es fan eleccions, sinó que, cada membre entra de forma totalment voluntària i no hi ha un temps límit d'estància.

Pl. de l'Ajuntament, 1
Tel. 973 79 78 06
Fax 973 79 78 09
ajuntament@soses.ddl.net

Descàrrega de documents
Telèfons d'interés
Reserva Pàdel
Manual Abonament Piscina
El porta a porta
Servei d'Ocupació de Catalunya
Incidències Viàries
Cartografia digital
Poum Soses
eBando
Programa Festa Major
e.Fact
e-FACT
e-NOTUM
e.Contractació
Seu Electrònica
Govern Obert i Transparència