BENVINGUTS

Contactar       Mapa web       Política de Privacitat      

Notícies »

La Vila

informació general

on som

el municipi

Ajuntament

composició

serveis municipals

normes municipals

enllaços

Associacions

Agricultura i Ramaderia

Urbanisme

planif. urbanística

Cultura

entitats

setmana cultural

Festes

Joventut

Esports

Ensenyament

Tauler d'Anuncis

plens

Perfil Contractant

licitacions en curs

adjudicacions

Cartografia digital

visor municipal

 > Esports >

Esports


CLUB FUTBOL SOSES

El primer equip de futbol es va formar a Soses l'any 1920. L'integraven Francesc Ribes Ibars, Ramon de Juan, Teixidó gran, Domingo Flix, Ramon Pelegrí, Joan Aresté, Cándido Capell Miarnau, Santiago Capell, Josep Casals, Pere Pontí i Joaquim Mesalles.

Com a suplents: Miquel Bartrina, Francesc Palau, Francesc Miret i Ramon Tresánchez.

Va ser Pere Pontí Camí de Seròs, qui els ensenyà el reglament i, de fet, el seu primer "entrenador".

Aquest equip va perdurar fins l'any 1928. S'improvisà un camp de joc a les eres de Miarnau i Toni.

L'afició al futbol va arrelar molt fort ja que des d'un principi i han estat molts els campionats, títols i trofeus acumulats en el decurs dels anys, la relació dels quals seria massa llarga d'enumerar.

Actualment l'afició del poble continua ven viva.

L'actual president del SOSES C.F. és Jordi Masamunt Casals.

CLUB FUTBOL SOSES FEMENI

El primer equip de futbol femení es va formar a Soses l'any 2007. La idea del projecte tractava d'una iniciativa per tal d'oferir una opció esportiva a les noies del poble.

El que havia de ser un intent de que alguna noia de Soses pogués fer esport, es va convertir ràpidament en un èxit. I no sols per l'alt grau de participació, amb unes 25 noies del poble i 5 o 6 de pobles veïns, sinó també per la resposta de l'afició i del poble de Soses en general.

Va ser Francesc Barneo, qui s'encarregà de dirigir l'equip durant les primeres temporades de vida del club, del 2007/08 fins la temporada 2008/2009, juntament amb Josep Francesc Bieto (actual entrenador en la temporada 2009/2010).

El dia 15 de setembre del 2007, va tenir lloc la presentació oficial del Soses Femení davant l'afició i es va convertir en el primer partit d'un equip femení federat del poble.

Tot i que ja havia jugat dos partits amistosos, era la presentació oficial davant l'afició i en territori local.

Cal esmentar, que el club ja té 3 anys de vida en el futbol femení, i que, tot i que encara no es poden esmentar trofeus acumulats, donada la curta vida del club, si cal destacar la creació d'una categoria aleví / infantil, que consolida el club, com una escola de futbol femení al Segrià. I que continua creixent dia rera dia.

SOCIETAT DE CAÇADORS "LO PERDIGÓ"

La societat de caçadors 'Lo Perdigó' és una societat sense ànim de lucre i que té la funció de gestionar el coto de caça del nostre poble per a que els nostres socis puguin disfrutar d'un esport com és la caça , de vegades incomprès dins de la nostra societat actual. El coto de Soses té 4500 hectàrees aproximadament (Coto L-10.220) i al terme de Fraga tenim acotat unes 800 hectàrees més (Coto HU-10.411-D).

La funció de la junta és la d'agilitzar els tràmits i gestió de la documentació dels nostres socis, a part de gestionar el nostre coto de caça demanant la documentació necessària a l'administració, tan al Departament de Medi ambient, Departament d'esports de la Generalitat, Federació Provincial de Caça tan de Catalunya com d'Aragó.

La Societat està formada per 75 socis, on hi ha una Junta directiva que cada 4 anys renova els seus membres per votació.

President: Joaquim Pérez Jiménez
Secretari: Jaume Viladegut Regué

Camp de Tir "Joan Farré"

Camp eventual d'entrenaments de recorreguts de caça de Soses que s'ha ubicat a l'antic Camp de Tiro de la Predicadera.

Aquest Nou Camp, s'ha batejat amb el nom de "Joan Farré", en memòria del que va ser Secretari de la Societat Lo Perdigó, així com de la Federació Provincial de Caça de Lleida i de la Federació Catalana.

CLUB CICLISTA DE SOSES

El club ciclista soses neix amb la intenció d'agrupar als aficionats a les dues rodes del municipi. Pretén ser el centre de referència de les activitats relacionades amb el món del ciclisme de Soses i voltants.

S'ha creat per a que tots aquells amants de les bicicletes estiguin més ben organitzats i puguin gaudir d'aquest esport de la manera que els agradi més, ja sigui carretera, BTT o etc.

Els horaris dels entrenaments són dimarts i dijous a les 19.00, sortida amb BTT des del carrer la via, i pel voltant del terme de soses, un recorregut aproximat de 30 Km, aproximadament 1.30 h.

Si us voleu fer socis o necessiteu més informació, podeu adreçar-vos a qualsevol membre de la Junta. El full d'inscripció per fer-se soci es pot entregar al taller del Sr. Jordi Viladegut (Panton).

A més a més, estan muntant una pàgina web, que de moment està en construcció però que serà molt útil per a tots els socis i amants de la bicicleta de Soses. Podeu trobar-la a la següent direcció: www.cciclistasoses.blogspot.com

Pl. de l'Ajuntament, 1
Tel. 973 79 78 06
Fax 973 79 78 09
ajuntament@soses.ddl.net

Descàrrega de documents
Telèfons d'interés
Reserva Pàdel
Manual Abonament Piscina
El porta a porta
Servei d'Ocupació de Catalunya
Incidències Viàries
Cartografia digital
Poum Soses
eBando
Programa Festa Major
e.Fact
e-FACT
e-NOTUM
e.Contractació
Seu Electrònica
Govern Obert i Transparència